Hulp bij zelfstandig wonen

Begeleid wonen

Soms is het lastig om je staande te houden in de maatschappij en is hulp bij zelfstandig wonen gewenst. Wij bieden ondersteuning. Dat doen we bij het wonen, het voeren van een zelfstandige huishouding en het meedoen in de maatschappij. Samen zorgen we ervoor dat je een woning krijgt waar jij je op je gemak en thuis voelt. Dit kan in groepsverband of volledig zelfstandig.

Structuur en rust binnen een beschermde woonomgeving

Beschermd wonen

Binnen een beschermde woonomgeving bieden we structuur en rust. We helpen je bij psychische- en/of verslavingsproblemen en werken hierbij samen met specialisten van de GGZ en de verslavingszorg aan een zo zelfstandig mogelijke woonsituatie. Dat houdt in dat je geholpen wordt door een persoonlijke begeleider en wooncoaches. Je volgt het programma op jouw tempo en wij passen onze hulp aan op jouw wensen en behoeften. Iedereen is namelijk anders en verdient passende hulp.

Niet gevonden waar je naar opzoek bent? Bekijk al onze prioriteiten
NU GEHOLPEN WORDEN

TOEGANG NEOS

Bij ons contactpunt kun je terecht om te praten over je situatie en om een oplossing te vinden. Neem gerust contact met ons op. We luisteren graag naar je.

Neem contact op