Hulp bij zelfstandig wonen

Begeleid wonen

Soms is het lastig om je staande te houden in de maatschappij en is hulp bij zelfstandig wonen gewenst. Wij bieden ondersteuning. Dat doen we bij het wonen, het voeren van een zelfstandige huishouding en het meedoen in de maatschappij. Samen zorgen we ervoor dat je een woning krijgt waar jij je op je gemak en thuis voelt. Dit kan in groepsverband of volledig zelfstandig.

Structuur en rust binnen een beschermde woonomgeving

Beschermd wonen

Binnen een beschermde woonomgeving bieden we structuur en rust. We helpen je bij psychische- en/of verslavingsproblemen en werken hierbij samen met specialisten van de GGZ en de verslavingszorg aan een zo zelfstandig mogelijke woonsituatie. Dat houdt in dat je geholpen wordt door een persoonlijke begeleider en wooncoaches. Je volgt het programma op jouw tempo en wij passen onze hulp aan op jouw wensen en behoeften. Iedereen is namelijk anders en verdient passende hulp.

Niet gevonden waar je naar opzoek bent? Bekijk al onze prioriteiten
KUN JE HULP GEBRUIKEN?

TOEGANG NEOS

Je kunt bij ons terecht voor opvang, advies en informatie. Neem contact met ons op. We luisteren graag naar je. Heb je te maken met huiselijk geweld en heb je direct hulp nodig, je kunt ons 24×7 telefonisch bereiken via telefoonnummer 0800 0117 (gratis).

Neem contact op