Hulp bij zelfstandig wonen

Begeleid wonen

Soms is het lastig om je staande te houden in de maatschappij en is hulp bij zelfstandig wonen gewenst. Wij bieden ondersteuning. Dat doen we bij het wonen, het voeren van een zelfstandige huishouding en het meedoen in de maatschappij. Samen zorgen we ervoor dat je een woning krijgt waar jij je op je gemak en thuis voelt. Dit kan in groepsverband of volledig zelfstandig.

Structuur en rust binnen een beschermde woonomgeving

Beschermd wonen

Binnen een beschermde woonomgeving bieden we structuur en rust. We helpen je bij psychische- en/of verslavingsproblemen en werken hierbij samen met specialisten van de GGZ en de verslavingszorg aan een zo zelfstandig mogelijke woonsituatie. Dat houdt in dat je geholpen wordt door een persoonlijke begeleider en wooncoaches. Je volgt het programma op jouw tempo en wij passen onze hulp aan op jouw wensen en behoeften. Iedereen is namelijk anders en verdient passende hulp.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Bekijk al onze prioriteiten
TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar klusenverhuisdienst@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op