HK1: centrum voor creativiteit en ontwikkeling

HK1 in de Hessen Kasselstraat is toegankelijk voor iedereen die in Gestel verblijft en woont. In dit levendige, bruisende centrum kun je meedoen aan verschillende activiteiten die we mede met andere partijen in de wijk organiseren. Het aanbod varieert in tijd, want het wordt doorlopend afgestemd op de interesses van de deelnemers. Dagbesteding is dingen doen waar je plezier aan beleeft en voldoening uit haalt. Je ontmoet anderen, doet mee, krijgt ritme in je dag, je ontdekt wat je leuk vindt en kunt, je doet nieuwe ervaringen op, leert van alles, ontdekt nieuwe mogelijkheden.

Voorbeelden van activiteiten

Activiteiten met een creatieve inslag
Living Museum (ongedwongen bezig zijn met kunst), creatieve workshops, muziek, samen koken.

Activiteiten ‘handen uit de mouwen’
Productiewerk, klus- en verhuisdienst, kledingbank, meubelbank, fietsenwerkplaat, tuinonderhoud.

Initiatieven gericht op ‘leren van elkaar’
Herstelgroepen, lotgenotencontact en zelfhulpmethoden zoals ‘Herstellen doe je Zelf’, ‘Grip op je Knip’ en ‘Werken met eigen Ervaring’.

 

TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op