Meedoen in de maatschappij

Reintegratie

Werken en zinvol bezig zijn is voor veel mensen de sleutel tot herstel. Werk biedt houvast, structuur en gespreksstof. Wij helpen jou bij de zoektocht naar je kwaliteiten, het vergroten van je arbeidsvaardigheden en het leggen van contacten met werkgevers. Al jarenlang helpen wij cliënten om stap voor stap weer mee te doen in de maatschappij. Jouw toekomstperspectief staat bij ons centraal.

Plezier, ritme, voldoening in je leven

Dagbesteding

Een zinvolle, leuke en uitdagende dagbesteding is van groot belang om structuur en ritme in je leven te krijgen. Wij bieden daarbij verschillende vormen van dagbesteding aan. Samen kijken we naar je wensen en mogelijkheden. Vervolgens bepaal je zelf met je persoonlijk begeleider wat je gaat doen. Tijdens de dagbesteding benut je jouw talenten en krijg je de gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Verhalen uit de praktijk

Vera Vertelt

Sinds 2010 ben ik jobcoach bij Neos. Als jobcoach begeleid ik mensen op weg naar dagbesteding en/of (vrijwilligers-)werk, en dat doe ik met heel veel plezier! In de loop der jaren heb ik mijn ervaringen opgeschreven over de talloze boeiende ontmoetingen die ik heb gehad. De mensen die ik begeleid, hebben vaak een lange weg afgelegd en nog te gaan. Ik ben regelmatig ontroerd door alle ervaringen, maar ook verwonderd over de kracht en de humor die schuilt in de mens. Ik wil mijn ervaringen hier graag met je delen en misschien voel je diezelfde emoties. Laat mij maar even weten als je wilt, wat mijn verhalen met je doen. Jobcoach van dak- en thuislozen, een prachtig beroep!

Niet gevonden waar je naar opzoek bent? Bekijk al onze prioriteiten
KUN JE HULP GEBRUIKEN?

TOEGANG NEOS

Je kunt bij ons terecht voor opvang, advies en informatie. Neem contact met ons op. We luisteren graag naar je. Heb je te maken met huiselijk geweld en heb je direct hulp nodig, je kunt ons 24×7 telefonisch bereiken via telefoonnummer 0800 0117 (gratis).

Neem contact op