Meedoen in de maatschappij

Reintegratie

Werken en zinvol bezig zijn is voor veel mensen de sleutel tot herstel. Werk biedt houvast, structuur en gespreksstof. Wij helpen jou bij de zoektocht naar je kwaliteiten, het vergroten van je arbeidsvaardigheden en het leggen van contacten met werkgevers. Al jarenlang helpen wij cliënten om stap voor stap weer mee te doen in de maatschappij. Jouw toekomstperspectief staat bij ons centraal.

Centrum voor creativiteit en ontwikkeling

Dagbesteding op HK1

Een zinvolle, leuke en uitdagende dagbesteding is van groot belang om structuur en ritme in je leven te krijgen. Op ons centrum voor creativiteit en ontwikkeling, HK1, is er een breed aanbod aan activiteiten waardoor er voor iedereen iets bijzit! Op de Facebookpagina lees je meer over de activiteiten: HK1 | Eindhoven | Facebook

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Bekijk al onze prioriteiten
TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op