Kinderopvang

Wanneer je verblijft in de crisisopvang van Blijf van m’n Lijf of Gezinnen is het mogelijk om je kinderen naar de gratis Kinderopvang te brengen. De Kinderopvang biedt je kind ontspanning en stelt jou in de gelegenheid om je in alle rust te richten op je traject.

Ontspanning voor kinderen

Onze Kinderopvang wordt ondersteund door professionele kinderwerkers en vrijwilligers. Op dinsdag, woensdag en donderdag worden kinderen van alle leeftijden de gehele dag opgevangen. We stimuleren kinderen in hun ontwikkeling, bieden spel en ontspanning en zorgen voor contact met leeftijdsgenootjes. Kortom, je kind leert in een veilige omgeving opnieuw weer kind te zijn.

Ruimte voor ouders

Voor jou als ouder biedt de kinderopvang rust en ruimte. Wanneer je kind op een veilige plek verblijft kun jij je volledig richten op je traject. Denk aan het volgen van een cursus, het regelen van allerlei privézaken of werken buiten de deur. Per dag verblijven er ongeveer 15 kinderen in de Kinderopvang en zijn er minimaal twee deskundige vrijwilligers en een kinderwerker aanwezig. Het Kinderwerk is onder andere gebaseerd op de methodiek Veerkracht.

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

TOEGANG NEOS

Je kunt bij ons terecht voor acute hulp, aanmeldingen voor (crisis)opvang, advies en informatie overmaatschappelijk opvang, vrouwenopvang, gezinsopvang en begeleid en beschermd wonen. Je kunt ons 24×7 telefonisch bereiken via telefoonnummer 0800 0117 (gratis).

 

HULP BIEDEN OF DONEREN?

Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk, of door donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar klusenverhuisdienst@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op