Crisisopvang Gezinnen

Wanneer je met je gezin op straat terecht bent gekomen bieden we altijd eerste hulp en crisisopvang. We hebben de beschikking over gezinsappartementen die speciaal ingericht zijn voor tienermoeders met kinderen of kwetsbare gezinnen.

Verblijf in de crisisopvang Gezinnen

Het verblijf in de crisisopvang Gezinnen is ingericht op de opvang van gezinnen. In de gezinsappartementen hebt je de mogelijkheid om zelfstandig te koken, te slapen en te douchen. Daarnaast bieden we begeleiding, dagbesteding en pedagogische ondersteuning. We gaan aan de slag om problemen op te lossen en we zoeken ook naar alternatieve huisvesting. Een eventueel vervolg is dat je met je gezin via een vorm van begeleid wonen weer zelfstandig in de wijk gaat wonen.

 

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

TOEGANG NEOS

Je kunt bij ons terecht voor acute hulp, aanmeldingen voor (crisis)opvang, advies en informatie overmaatschappelijk opvang, vrouwenopvang, gezinsopvang en begeleid en beschermd wonen. Je kunt ons 24×7 telefonisch bereiken via telefoonnummer 0800 0117 (gratis).

 

HULP BIEDEN OF DONEREN?

Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk, of door donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar klusenverhuisdienst@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op