Crisisopvang Gezinnen

Wanneer je met je gezin op straat terecht bent gekomen bieden we altijd eerste hulp en crisisopvang. We hebben de beschikking over gezinsappartementen die speciaal ingericht zijn voor tienermoeders met kinderen of kwetsbare gezinnen.

Verblijf in de crisisopvang Gezinnen

Het verblijf in de crisisopvang Gezinnen is ingericht op de opvang van gezinnen. In de gezinsappartementen hebt je de mogelijkheid om zelfstandig te koken, te slapen en te douchen. Daarnaast bieden we begeleiding, dagbesteding en pedagogische ondersteuning. We gaan aan de slag om problemen op te lossen en we zoeken ook naar alternatieve huisvesting. Een eventueel vervolg is dat je met je gezin via een vorm van begeleid wonen weer zelfstandig in de wijk gaat wonen.

 

TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op