Een veilig plek voor jou en je kinderen

Veilig thuis

Als je te maken hebt met huiselijk geweld of eergerelateerd geweld en je per direct opvang nodig hebt, bieden we je een veilig plek voor jou en je kinderen. Goede begeleiding op een vertrouwde manier door ervaren medewerkers die begrijpen waar het over gaat. We bieden je een helpende hand, doorbreken onveilige situaties en zorgen voor een veilige leefomgeving waarin ook voor jonge kinderen plaats is. Samen met de sociale wijkteams zorgen we voor nieuw perspectief waar je zelf weer regie hebt over je eigen leven.

Wil je direct contact met de organisatie Veilig Thuis? Bel dan gratis naar 0800-2000 (24/7 bereikbaar) of mail naar: info@veiligthuis-zuidoostbrabant.nl.

SAFE: Veilige en anonieme site voor hulp bij partnergeweld

Bij partnergeweld kun je ook  anoniem, gratis en volledig online hulp vinden via de website SAFE (www.safewomen.nl). Deze veilige site is ontwikkeld met input van vrouwen die zelf partnergeweld hebben meegemaakt en experts/professionals op het gebied van partnergeweld en huiselijk geweld.

Je kunt SAFE anoniem, gratis en volledig online gebruiken. Met informatie over partnergeweld, (on)gezonde relaties, veiligheid en hulp en opties voor hulp en steun. Deze site is speciaal ontwikkeld voor hulp om uit de gewelddadige situatie te komen. Tot nu toe hebben zo’n 120 vrouwen zich al aangemeld. Je kunt Safewomen.nl ook bereiken via twitter @safewomen2 en via Instagram @safewomennl

Lees hier meer over anonieme/online hulp bij partnergeweld : Safewomen.nl

Meld huiselijk geweld!

Bij Neos is de Bureaudienst Huiselijk Geweld verantwoordelijk voor de (nood)plaatsingen van slachtoffers huiselijk geweld. Onderstaand overzicht beschrijft hoe verwijzers slachtoffers van huiselijk geweld kunnen aanmelden. Neem bij vragen of twijfels gerust contact op met onze Bureaudienst, via mail Bureaudienst@neos.nl of telefonisch 040–2950456 en 0800–0117 (gratis).

Open de flyer: Aanmelden voor opvang en begeleiding bij huiselijk geweld.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Bekijk al onze prioriteiten
TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op