Maatschappelijke opvang, Beschermd wonen en Verpleegzorg

Opvang en begeleiding

Tijdelijk onderdak in combinatie met werk en bezig zijn

Maatschappelijke opvang

Ben je dak- of thuisloos en zoek je ondersteuning? Dan is de centrale inloop in de Visserstraat 11 de plaats om je te melden. Heb je geen plek om ergens te overnachten? Via de Visserstraat kun je aangemeld worden voor een slaapplek, o.a. op onze locatie Barrierweg 178 in Eindhoven.

Ben je met je gezin op straat terecht gekomen? Dan kun je je melden bij de Bureaudienst van Neos  (0800-0117 (keuze 2), BureaudienstHG@neos.nl) of bij het Regieteam van de gemeente Eindhoven  (040 – 238 26 00, regieteam@eindhoven.nl). Zij kunnen je aanmelden voor Gezinsopvang MO of er wordt, samen met jou, naar een andere goede oplossing gezocht.

 

Van intensieve begeleiding naar steeds meer zelf doen

Beschermd wonen

Je bent dak- of thuisloos, je kampt met problemen en hebt moeite om op jezelf te wonen en voor jezelf te zorgen. Het lukt niet om ritme te krijgen in je dagen en echt invulling te geven aan je leven. Dan is beschermd wonen een passende oplossing. We bieden je onderdak, stabiliteit en structuur, ondersteuning bij dagelijkse dingen en een beschermde woonomgeving. Zo kun je stap voor stap, in het tempo dat je aan kunt, voor jezelf leren zorgen, grip krijgen op je problemen, en toewerken naar een meer zelfstandig bestaan.

Verpleging en verzorging in combinatie met een beschermde woonvorm

Verpleegzorg

Onze voorziening voor verpleegzorg biedt verpleging en verzorging in combinatie met een beschermde woonvorm. Als je (dreigend) dak- of thuisloos bent en er sprake is van een medische indicatie, is het belangrijk dat je aangepaste medische en psychische zorg krijgt. Denk dan aan hulp bij persoonlijke verzorging, somatische zorg, een zinvolle dagbesteding, gesprekken met huisartsen, fysiotherapie en het inzetten van specialisten.

Niet gevonden waar je naar opzoek bent? Bekijk al onze prioriteiten
KUN JE HULP GEBRUIKEN?

TOEGANG NEOS

Je kunt bij ons terecht voor opvang, advies en informatie. Neem contact met ons op. We luisteren graag naar je. Heb je te maken met huiselijk geweld en heb je direct hulp nodig, je kunt ons 24×7 telefonisch bereiken via telefoonnummer 0800 0117 (gratis).

Neem contact op