Tijdelijk onderdak in combinatie met zorg en begeleiding

Maatschappelijke opvang

Onze maatschappelijke opvang is gericht op jouw wensen en mogelijkheden. We bieden je tijdelijk onderdak in combinatie met zorg en begeleiding. Wij hebben ruime ervaring en weten hoe groot de stap kan zijn om hulp te vragen.

Of je nu te maken hebt met geweld, schulden, werkloosheid, opvoedingsproblemen, verslaving of je heb om een andere reden behoefte aan maatschappelijke opvang… Samen vinden we een oplossing die bij je past.

Verpleging en verzorging in combinatie met een beschermde woonvorm

Verpleegzorg

Onze voorziening voor verpleegzorg biedt verpleging en verzorging in combinatie met een beschermde woonvorm. Als je (dreigend) dak- of thuisloos bent en er sprake is van een medische indicatie, is het belangrijk dat je aangepaste medische en psychische zorg krijgt. Denk dan aan hulp bij persoonlijke verzorging, somatische zorg, een zinvolle dagbesteding, gesprekken met huisartsen, fysiotherapie en het inzetten van specialisten.

Niet gevonden waar je naar opzoek bent? Bekijk al onze prioriteiten
NU GEHOLPEN WORDEN

TOEGANG NEOS

Bij ons contactpunt kun je terecht om te praten over je situatie en om een oplossing te vinden. Neem gerust contact met ons op. We luisteren graag naar je.

Neem contact op