Duurzame Financiële Dienstverlening

Vaak ontstaan er problemen als het niet meer lukt om aan je financiële verplichtingen te voldoen. We ondersteunen je bij het op orde brengen en houden van je inkomsten en uitgaven. Als je schulden hebt dan brengen we deze samen met jou in kaart en stellen we een plan op om hieruit te komen. De stappen die we doorlopen zijn:

  • Inkomen vergroten en uitgaven verminderen
  • Controleren of de beslagvrije voet goed berekend is
  • Contact opnemen met schuldeisers en periodieke controles uitvoeren
  • Betaalafspraken maken met schuldeisers

De financiële dienstverlener geeft advies en antwoorden op jouw vragen. Daarnaast zijn we nauw betrokken bij het financiële proces en hoef je het nooit helemaal alleen te doen. Neos is geaccrediteerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Volkskrediet (NVVK).

TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op