Budgetcoaching

Budgetcoaches helpen je bij het zelfstandig beheren van je geld. Zodat je uiteindelijk zelf je financiële huishouding voert. We brengen orde op zaken en we geven je handvatten om het ook zo te houden. Tijdens het traject zie je waar je geld naar toe gaat en leer je hoe je een kasboek kunt bijhouden. De stappen die we doorlopen zijn:

  • Een overeenkomst opstellen zodat je weet waar je aan toe bent
  • Een actieplan opstellen en uitvoeren
  • Evalueren
TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op