Concrete hulp bij je financiën

Hulp bij financiën

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Een grote berg administratie, rekeningen, schulden of niet genoeg geld om onderdak te betalen. Bij ons kun je terecht voor concrete hulp bij je financiën. We starten een traject waarin we samen je financiële huishouding op orde brengen zodat je weer grip krijgt op je financiën. Je hebt de regie over je eigen inkomsten en uitgaven en wij ondersteunen je daarbij. Soms betekent dit dat we in goed overleg ingewikkelde zaken (tijdelijk) van je overnemen maar je gaat vooral zelf aan de slag.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Bekijk al onze prioriteiten
TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op