Vrienden van Neos

Elke dag werken wij aan nieuwe perspectieven. Gelukkig is het grootste deel van onze initiatieven succesvol. Dat succes behalen wij niet alleen! Dat doen we samen en daar zijn we dankbaar voor.

Wanneer activiteiten niet gefinancierd kunnen worden vanuit subsidies of beschikkingen mogen wij regelmatig een beroep doen op onze goede relaties. Zij stellen dan middelen in geld en natura beschikbaar. Maar ook veel burgers en organisaties helpen ons.

Elk beetje helpt en we zijn altijd opzoek naar steun om nieuwe perspectieven te blijven realiseren. Volgens ons is ‘het geven en nemen’ dus we doen ook graag iets voor je terug. Wil je een initiatief of Neos in het algemeen steunen? Neem dan contact met ons op! 

Neos heeft de ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Het is voor particulieren fiscaal aantrekkelijk om te schenken aan een goed doel dat door de Belastingdienst is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). 

Stichting Vrienden van Neos heeft een eigen bankrekeningnummer NL61 RABO 0346 2784 81.

TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op