Partners en publicaties

Partners

Mensen helpen doen we niet alleen. We werken in het brede sociaal domein samen met een grote diversiteit aan maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen en instanties, zoals sociale wijkteams, huisartsen, GGZ-instellingen, verslavingszorg, welzijnsorganisaties en woningcorporaties. Bekijk al onze partners. 

 

Publicaties

Regelmatig publiceren we over onze activiteiten op onze nieuwspagina. Wanneer je een publicatie wil bestellen neem even contact op met ons bestuurssecretariaat van de Raad van Bestuur.

 

ANBI

Neos heeft de ANBI status. Dit vraagt uiteraard een duidelijke verantwoording van onze geldstromen en activiteiten:

ANBI – verantwoording NEOS

 

Verslagen en Jaarrekeningen

In het jaarverslag 2022 geven wij inzicht in de ontwikkelingen en resultaten uit het afgelopen jaar en onze toekomstverwachtingen.

Eerdere verslagen:
Governanceverslag 2021
Jaarrekening 2021

TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op