Donaties

Wilt u kleding of spullen doneren voor onze deelnemers? Heel graag! Stuur een mail naar klusenverhuisdienst@neos.nl met uw gegevens en wat uw wilt aanbieden.

 

We kunnen (bijna) altijd wel kleding gebruiken voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook huisraad en speelgoed is welkom, zodat onze deelnemers die weinig te besteden hebben toch weer een eigen bestaan kunnen opbouwen.

Relevante artikelen

Deze artikelen zijn misschien ook interessant

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

TOEGANG NEOS

Voor aanmeldingen of informatie en advies met betrekking tot ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Hiervoor zijn zij op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-117 (gratis). Daarnaast is het mogelijk een mail te sturen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24×7 bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail  bureaudienst@neos.nl.

HULP BIEDEN OF DONEREN?

Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk, of door donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar klusenverhuisdienst@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op