Regionale opvang

Over ons

Neos is een regionale organisatie voor maatschappelijke opvang, vrouwenopvang, begeleid en beschermd wonen en voor herstelgerichte ondersteuning. Neos werkt samen met  diverse partners zoals wijkteams, instanties en onderwijsinstellingen.

Als netwerkorganisatie gaan wij de verbindingen aan met uiteenlopende zorgaanbieders, gemeenten, welzijnsorganisaties en woningcorporaties. Ons werk wordt mogelijk gemaakt door de inzet van publieke middelen, giften en donaties. Wij verantwoorden en publiceren onze prestaties en resultaten bij onze opdrachtgevers en het algemeen publiek.

Denk met ons mee

Over cliënten

Het is belangrijk dat onze aanpak aansluit op jouw wensen en behoeften. Regelmatig toetsen we of dit het geval is. Jouw mening is hierbij van groot belang. Via het Cliënten Punt vragen we je om met ons mee te denken en je stem te laten horen. Daarnaast kun je bij ons terecht om even stoom af te blazen, vragen te stellen en informatie in te winnen of gewoon voor een goed gesprek met een kop koffie.

 

 

Maak het verschil

Werken bij Neos

Samen gaan en staan we voor een optimale ondersteuning van onze cliënten. Werken bij Neos betekent: samenwerken, persoonlijke ontwikkeling en ambities waarmaken. Betrouwbaar, daadkrachtig en verbinding zijn de kernwaarden die daarbij centraal staan. Bij Neos zijn jouw ideeën welkom en bieden we je de tools die nodig zijn je werk optimaal uit te voeren.

Onze openstaande vacatures ontdek je in het overzicht links. Kom je gauw kennismaken?

VERHALEN UIT DE PRAKTIJK

Vera vertelt

Sinds 2010 ben ik jobcoach bij Neos. Als jobcoach begeleid ik mensen op weg naar dagbesteding en/of (vrijwilligers-)werk, en dat doe ik met heel veel plezier! In de loop der jaren heb ik mijn ervaringen opgeschreven over de talloze boeiende ontmoetingen die ik heb gehad. De mensen die ik begeleid, hebben vaak een lange weg afgelegd en nog te gaan. Ik ben regelmatig ontroerd door alle ervaringen, maar ook verwonderd over de kracht en de humor die schuilt in de mens. Ik wil mijn ervaringen hier graag met je delen en misschien voel je diezelfde emoties. Laat mij maar even weten als je wilt, wat mijn verhalen met je doen. Jobcoach van dak- en thuislozen, een prachtig beroep!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Bekijk al onze prioriteiten
TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op