Contact

Hieronder staan al onze locaties met contactgegevens. Wij zijn je graag van dienst!

Hulp nodig?

Zeker in deze crisistijd is het belangrijk dat er een uitweg is als je thuis onveilig bent. Omdat ons werk als cruciaal werk wordt beschouwd kunnen wij onze zorg (veilige opvang en begeleiding) blijven bieden. Denk aan de (crisis)opvang, noodbed-voorziening en hulp bij een tijdelijk huisverbod. Ook hulp aan huis wordt in aangepaste vorm voortgezet. De hulpverlening vindt zoveel mogelijk telefonisch plaats, eventueel met behulp van videobellen. Er vinden indien noodzakelijk ook face-to-face gesprekken plaats.

TIPS: Zo houd je het thuis prettig en veilig

Kleding of spullen doneren?

Om onze deelnemers te ondersteunen zijn we (bijna) altijd wel op zoek naar kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, of spullen zoals huisraad en speelgoed. Wil je ons iets doneren? Stuur dan een mail naar klusenverhuisdienst@neos.nl en vermeld daarin je gegevens en wat je kwijt wilt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

TOEGANG NEOS

Je kunt bij ons terecht voor acute hulp, aanmeldingen voor (crisis)opvang, advies en informatie overmaatschappelijk opvang, vrouwenopvang, gezinsopvang en begeleid en beschermd wonen. Je kunt ons 24×7 telefonisch bereiken via telefoonnummer 0800 0117 (gratis).

 

HULP BIEDEN OF DONEREN?

Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk, of door donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar klusenverhuisdienst@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op