Ga terug naar nieuws overzicht

Neos blijft op de hoogste trede van de PSO ladder!

Recent heeft Neos haar 3e trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) met twee jaar kunnen verlengen! De derde trede op deze ladder houdt in dat je als organisatie koploper bent als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie en dat er (in)direct meer mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn dan bij organisaties van dezelfde grootte. Daarmee levert Neos een duurzame bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

HR-adviseur Stefanie van der Ven: ‘’ik vind het niet meer dan vanzelfsprekend dat we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans bieden. Het gaat om de mogelijkheden van iemand, niet om de beperkingen. Daar maken we ons hard voor. Het is dan ook mooi dat we deze erkenning hebben kunnen verlengen als beloning voor onze inspanningen.’’

Over het PSO keurmerk
De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is hét meetinstrument en keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meetbaar en inzichtelijk maakt. Het PSO-keurmerk kent vijf prestatieniveaus: de Aspirant-status, Basistrede, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen. Meer weten over dit keurmerk? Lees verder op de website van PSO Neerland: Home | PSO Nederland | Het keurmerk sociaal ondernemen (pso-nederland.nl)

TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op