Ga terug naar nieuws overzicht

Neos verzorgt komende 4 jaar forensische zorg

Neos heeft de aanbesteding forensische zorg definitief gegund gekregen vanuit de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Het contract gaat in per 2024 en loopt t/m 2027. Daarna kan deze nog 2 jaar worden verlengd. Hiermee kunnen we de mensen die een strafbaar feit hebben gepleegd en afkomstig zijn uit de gevangenis of Penitentiaire Inrichting begeleiden bij hun herstel en re-integratie in de maatschappij.

Raoul Bakkes: ‘’Wij zijn ontzettend trots en verheugd met dit nieuws. We zien dat er een grote vraag is naar zorg voor deze doelgroep en kunnen daarin vanuit Neos van betekenis zijn. Met goede begeleiding werken we ernaar toe dat iemand weer volwaardig kan meedraaien in de maatschappij. Want iedereen verdient een plek in de maatschappij. Momenteel begeleiden we binnen Neos al mondjesmaat mensen die een strafbaar feit hebben gepleegd, maar door het winnen van deze aanbesteding kunnen we veel meer mensen helpen en de kwaliteit van onze zorg voor deze doelgroep verder verbeteren.’’

TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op