Ga terug naar nieuws overzicht

Keurmerk veiligheid in de vrouwenopvang opnieuw behaald!

De audit voor het keurmerk veiligheid in de vrouwenopvang heeft opnieuw plaatsgevonden. Medewerkers zijn daarvoor bevraagd over onze werkprocessen en verbeteringen die we hebben doorgevoerd naar aanleiding van de behaalde audit vorig jaar. We slaagden opnieuw voor de test en ontvingen mooie complimenten van de auditor.  

Teamleidster vrouwen- en gezinsopvang, Yvonne van der Ven: ‘’de afgelopen periode hebben we als team hard gewerkt om de kwaliteit en veiligheid binnen de vrouwen- en gezinsopvang verder te verbeteren. Ik ben dan ook ontzettend trots op deze teamprestatie. We blijven uiteraard bouwen aan alle (door)ontwikkelingen, maar genieten ook zeker van het behalen van dit positieve resultaat.’’

Over het keurmerk
Het keurmerk ‘Veiligheid in de Vrouwenopvang’ is een kwaliteitskeurmerk en is aanvullend op bestaande normen zoals ISO, HKZ en het kwaliteitsdocument (Ministerie van VWS, VNG en FO 2014). De ontwikkeling van het keurmerk is onderdeel van een bredere kwaliteitsagenda van de sector. Meer informatie over het keurmerk: https://keurmerkvrouwenopvang.nl/keurmerkhouders/

TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar klusenverhuisdienst@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op