Ga terug naar nieuws overzicht

NEOS verkort Jaarbeeld 2020

Neos werkt aan nieuw perspectief voor de meest kwetsbare burgers in de samenleving. In het verkorte Jaarbeeld 2020 laten we in tekst en beeld zien hoe wij als organisatie samen met onze deelnemers het gekke coronajaar 2020 hebben beleefd. Klik op de titel of de afbeelding om de digitale versie te openen.

Jaarbeeld 2020

Als u een gedrukt exemplaar wilt ontvangen, of een van de Jaarbeelden van vorige jaren, kunt u dat via info@neos.nl aanvragen.

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

TOEGANG NEOS

Je kunt bij ons terecht voor opvang, advies en informatie. Neem contact met ons op. We luisteren graag naar je. Heb je te maken met huiselijk geweld en heb je direct hulp nodig, je kunt ons 24×7 telefonisch bereiken via telefoonnummer 0800 0117 (gratis).

Neem contact op