Ga terug naar nieuws overzicht

Begeleiding dakloze jongeren

Wat doen we bij Neos voor dakloze jongeren? Hoe bieden we hen perspectief?

Onze begeleiders Ellen, Gaby en Sylvia over ‘hun’ jongeren: “Wij willen de jongeren zo zelfstandig mogelijk maken en ze een kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Ze mogen een eigen plekje in de maatschappij veroveren en kunnen zijn wie ze zijn. We veroordelen jongeren niet, maar staan naast ze en geven ze de ruimte om te vallen en weer op te staan. Ze mogen leren van hun eigen ervaringen. We zien mogelijkheden in plaats van obstakels. We zien de positieve dingen en zien de kleinste stappen die jongeren maken”

In onderstaande overzicht laten we in het kort zien wat we ondernemen voor en met jongeren:

Download hier het overzicht:

Dakloze jongeren – samen bouwen aan zelfstandigheid

TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op