Ga terug naar nieuws overzicht

Begeleiding dakloze jongeren

Wat doen we bij Neos voor dakloze jongeren? Hoe bieden we hen perspectief?

Onze begeleiders Ellen, Gaby en Sylvia over ‘hun’ jongeren: “Wij willen de jongeren zo zelfstandig mogelijk maken en ze een kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Ze mogen een eigen plekje in de maatschappij veroveren en kunnen zijn wie ze zijn. We veroordelen jongeren niet, maar staan naast ze en geven ze de ruimte om te vallen en weer op te staan. Ze mogen leren van hun eigen ervaringen. We zien mogelijkheden in plaats van obstakels. We zien de positieve dingen en zien de kleinste stappen die jongeren maken”

In onderstaande overzicht laten we in het kort zien wat we ondernemen voor en met jongeren:

Download hier het overzicht:

Dakloze jongeren – samen bouwen aan zelfstandigheid

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

TOEGANG NEOS

Je kunt bij ons terecht voor opvang, advies en informatie. Neem contact met ons op. We luisteren graag naar je. Heb je te maken met huiselijk geweld en heb je direct hulp nodig, je kunt ons 24×7 telefonisch bereiken via telefoonnummer 0800 0117 (gratis).

Neem contact op