Ga terug naar nieuws overzicht

HK1, het nieuwe centrum voor creativiteit en ontwikkeling is geopend!

Aan de Hessen Kasselstraat in Gestel is vandaag officieel het vernieuwde centrum voor dagbesteding geopend.  Hier zijn inwoners van Eindhoven van harte welkom die behoefte hebben aan een leuke en zinvolle daginvulling. Je kunt hier diverse boeiende en praktische activiteiten verkennen en de handen uit de mouwen steken.  Het gaat onder meer om creatieve en herstelgerichte activiteiten, waarbij het  aanbod voortdurend wordt aangepast aan de behoeften van de deelnemers.

Er wordt continue projectmatig gewerkt met medewerking van vele organisaties en kunstenaars. Zo is er een intensieve samenwerking op het gebied van creativiteit en muziek, maar ook in de begeleiding en ontwikkeling van de deelnemers; zo zijn het CKE, het van Abbemuseum en het Summa College belangrijke samenwerkingspartners hierin.

Voor mensen die graag de handen uit de mouwen steken, zijn er activiteiten zoals productie van onder meer sieraden, er is een fietsenwerkplaats, een meubelbank en een kledingbank. Ook is een klus- en verhuisdienst onderdeel van het programma.

Het HK1 is een centrum voor dagbesteding, waar je zonder verwijzing en zonder kosten aan activiteiten kunt deelnemen; kom eens vrijblijvend kijken en zie in onderstaande video het enthousiasme van de deelnemers!

Meer informatie lees je in onze folder.

HK1 is powered by Neos

TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op