Ga terug naar nieuws overzicht

Warm hart voor Neos

Vandaag op de Nationale Vrijwilligersdag bedanken wij iedereen – alle burgers, organisaties en bedrijven die zich direct of indirect belangeloos inzetten voor onze cliënten in het bijzonder of voor onze organisatie in het algemeen.

Dit zijn de vele vrijwilligers die helpen op één van de locaties of woonvoorzieningen van Neos; zij die cliënten begeleiden bij diverse activiteiten binnen- en buitenshuis of helpen bij het zelfredzaam worden, een maatje zijn of een klus doen.

Kijk hier op onze website om te zien wat zij allemaal doen. 

Vrijwilligers komen uit diverse hoeken; zij die ons zelf benaderen of zich via vrijwilligersorganisaties inzetten zoals Stichting Present en via Samen voor Eindhoven en meer.  Vele vrijwilligers uit allerlei richtingen zijn voor ons actief, maar allemaal met een groot hart:  HARTELIJK BEDANKT! 

NU GEHOLPEN WORDEN

TOEGANG NEOS

Bij ons contactpunt kun je terecht om te praten over je situatie en om een oplossing te vinden. Neem gerust contact met ons op. We luisteren graag naar je.

Neem contact op