Ga terug naar nieuws overzicht

SAFE: Veilige en anonieme site voor hulp bij partnergeweld

Bij partnergeweld kun je ook  anoniem, gratis en volledig online hulp vinden via de website SAFE (www.womensafe.nl). Deze veilige site is ontwikkeld met input van vrouwen die zelf partnergeweld hebben meegemaakt en experts/professionals op het gebied van partnergeweld en huiselijk geweld.

Je kunt SAFE anoniem, gratis en volledig online gebruiken. Met informatie over partnergeweld, (on)gezonde relaties, veiligheid en hulp en opties voor hulp en steun. Deze site is speciaal ontwikkeld voor hulp om uit de gewelddadige situatie te komen. Tot nu toe hebben zo’n 120 vrouwen zich al aangemeld. Je kunt Safewomen.nl ook bereiken via twitter @safewomen2 en via Instragram @safewomennl.

Lees hier meer over anonieme/online hulp bij partnergeweld : Safewomen.nl

 

NU GEHOLPEN WORDEN

TOEGANG NEOS

Bij ons contactpunt kun je terecht om te praten over je situatie en om een oplossing te vinden. Neem gerust contact met ons op. We luisteren graag naar je.

Neem contact op