Ga terug naar nieuws overzicht

Veel lekkere en gezonde toetjes voor onze cliënten!

Gisteren (donderdag 16 april) zijn bij elkaar 1000 toetjes van Campina uitgedeeld voor onze cliënten op de locaties. Angelique de Reuver van Campina kent Neos en organiseerde dit voor onze cliënten in verband met de huidige omstandigheden waarin we verkeren. Ze werden blij ontvangen door onze collega’s en de bewoners.

Zo’n toetje is een (warm)hart onder de riem en smaakt dan ook dubbel zo lekker!

@Campina en @Marielle heel erg bedankt!

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

TOEGANG NEOS

Je kunt bij ons terecht voor opvang, advies en informatie. Neem contact met ons op. We luisteren graag naar je. Heb je te maken met huiselijk geweld en heb je direct hulp nodig, je kunt ons 24×7 telefonisch bereiken via telefoonnummer 0800 0117 (gratis).

Neem contact op