Ga terug naar nieuws overzicht

Quarantaine-unit voor Corona besmette daklozen regio Eindhoven ‘ up and running’

Wilma, wooncoach in het Ritahuis en tijdelijk ‘quarantaine-zuster’, is gekleed volgens de voorgeschreven bescherming. Net als de andere wooncoaches hanteert zij tot in de puntjes de noodzakelijke hygiëne voorschriften bij de hulp en verzorging van cliënten die met gezondheidsklachten in quarantaine zijn geplaatst. De zorgzame aandacht en bemoedigende woorden van ‘zuster Wilma’ en haar collega’s zijn nu belangrijker dan ooit! Zij schakelen hierbij ook continue met Straatdokter Dr. Meulensteen. #gezondheidvoorop#quarantaine-unit #MaatschappelijkeOpvang #trotsopcollegasRitahuis # frontlinie Neos Eindhoven en Clematis Gezondheidscentra

 

TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar doneerspullen@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op