Ga terug naar nieuws overzicht

Quarantaine-unit voor Corona besmette daklozen regio Eindhoven ‘ up and running’

Wilma, groepsbegeleider in het Ritahuis en tijdelijk ‘quarantaine-zuster’, is gekleed volgens de voorgeschreven bescherming. Net als de andere groepsbegeleiders hanteert zij tot in de puntjes de noodzakelijke hygiëne voorschriften bij de hulp en verzorging van cliënten die met gezondheidsklachten in quarantaine zijn geplaatst. De zorgzame aandacht en bemoedigende woorden van ‘zuster Wilma’ en haar collega’s zijn nu belangrijker dan ooit! Zij schakelen hierbij ook continue met Straatdokter Dr. Meulensteen. #gezondheidvoorop#quarantaine-unit #MaatschappelijkeOpvang #trotsopcollegasRitahuis # frontlinie Neos Eindhoven en Clematis Gezondheidscentra

 

NU GEHOLPEN WORDEN

TOEGANG NEOS

Bij ons contactpunt kun je terecht om te praten over je situatie en om een oplossing te vinden. Neem gerust contact met ons op. We luisteren graag naar je.

Neem contact op