Ga terug naar nieuws overzicht

Internationale Vrouwendag 8 maart 2020

Bij Neos verblijven vele vrouwen en kinderen die zijn gevlucht al gevolg van huiselijk of relationeel geweld. Ook worden steeds meer jonge vrouwen (en mannen) in gedwongen prostitutie gesignaleerd in Eindhoven. Wij werken samen met andere organisaties aan hulp en een veilig thuis voor alle slachtoffers. Daarvoor is veel nodig. Vandaag op Internationale Vrouwendag 2020 start de jaarlijkse Nationale Collecte voor Amnesty International om hulp te bieden aan vrijheidsslachtoffers en om acties te kunnen organiseren om het geweld te stoppen. Wij hopen dat iedereen mee werkt aan de inzet voor vrijheid en een veilige toekomst.
@verenigingvalente
@Sterkhuis
@Expertisecentrum mensenhandelenjeugdprostitutie
NU GEHOLPEN WORDEN

TOEGANG NEOS

Bij ons contactpunt kun je terecht om te praten over je situatie en om een oplossing te vinden. Neem gerust contact met ons op. We luisteren graag naar je.

Neem contact op