Ga terug naar nieuws overzicht

Goed nieuws van het ArbeidsTrainingsCentrum!

 • Op 21 maart (verkiezingsdag) verzorgen deelnemers van de afdeling Horeca en Cateraar (H)éérlijk Anders de lunchpakketten op de 77 stembureaus in Eindhoven. Ook verzorgen zij de reguliere lunches voor bezoekers van het Pre-historisch Dorp.
 • In maart start de opleiding OCCB in samenwerking met met KSS Support Service, deze opleiding leidt in zes bijeenkomsten op tot contact catering medewerker.
 • De schoonmaak afdeling werkt samen met de GGD Eindhoven. Per week worden meerdere ambulances van binnen en buiten grondig schoongemaakt op het terrein van de GGD onder begeleiding van een leermeester. De eerste ervaringen van zowel cliënten als de GGD zijn bijzonder positief!
 • Op de afdeling fiets herstellen werken we samen met Bikeflex, zodat onze leermeester fietsenmaker binnenkort deelnemers kan opleiden tot fietsenmakers.
 • De activiteitenbegeleiding is naar het ArbeidsTrainingsCentrum op de Hessen Kasselstraat verhuisd. Deelnemers kunnen zo nog sneller overstappen naar de dagbesteding of een opleiding binnen een van de afdelingen.
 • Neos jobcoaches hebben vanzelfsprekend goede contacten met betrokken werkgevers!

 

 

In ons ArbeidsTrainingsCentrum/Het Bedrijf bereid je je voor op een vaste baan. In een bedrijfsmatige omgeving word je getraind om een goede werknemer te zijn en is het mogelijk erkende certificaten te behalen. Op dit moment beschikken wij over vijf verschillende afdelingen waar leermeesters je de fijne kneepjes van het vak leren. Je kunt je specialiseren op de gebieden:

 • Productie en logistiek
 • Klus- en verhuisdienst
 • Horeca
 • Schoonmaak
 • Fietsenmaker

Kom gerust kijken

Een werkdag op het ArbeidsTrainingsCentrum is een goed bestede dag! Kom gerust een keer kijken op de Hessen Kasselstraat 1 in Eindhoven. Wil je graag meer informatie? Stuur dan een mailtje naar Lvandenbroek@neos.nl of neem telefonisch contact op met Lisanne via 06-48709338. 

TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar klusenverhuisdienst@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op