Ga terug naar nieuws overzicht

Neos behaalt PSO Trede 3

uitreiking PSO

Neos heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Met het behalen van dit PSO-keurmerk onderscheidt de organisatie zich door maximaal in te zetten om werkgelegenheid te bieden voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Dat doen we door zoveel mogelijk arbeidsplaatsen in de eigen organisatie te faciliteren. Daarnaast werken we samen met SW-bedrijven, toeleveranciers en andere PSO-gecertificeerde organisaties. Ook stimuleren we andere organisaties om sociaal te ondernemen. Door het duurzaam creëren van meer werkgelegenheid voor kwetsbare groepen, werken we mee aan een socialer arbeidsklimaat en een inclusieve samenleving.

Het bieden van perspectief op werk voor kwetsbare groepen is een belangrijke missie van Neos. Jaarlijks begeleiden we dak- en thuislozen en slachtoffers van huiselijk geweld naar een betere toekomst met een eigen woning, een stabiele financiële situatie en een baan. Neos heeft ervaren specialisten en jobcoaches in dienst die cliënten begeleiden, van de eerste tot en met de laatste stap op de werkvloer. Daarvoor onderhouden wij intensieve relaties met uiteenlopende werkgevers die werk bieden aan cliënten.

Wendy Duijvesteijn, manager HR: ‘PSO trede 3 voor Neos kenmerkt ons ook als een organisatie met respect voor en vertrouwen in mensen en dat een situatie nooit uitzichtloos is. Wij zijn ervan overtuigd dat oplossingen gevonden kunnen worden in je eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden.’

Kijk voor meer informatie op www.pso-nederland.nl.

TOEGANG NEOS

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Voor aanmeldingen of informatie en advies over ons aanbod kun je contact opnemen met de collega’s van Toegang. Zij zijn op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0117 (gratis). Je kunt ook mailen naar toegang@neos.nl.

Voor aanmeldingen of vragen over de opvang van slachtoffers van Huiselijk Geweld of Opvang voor Gezinnen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 0800-0117 of via mail: bureaudienst@neos.nl.

Spullen doneren?
Wij kunnen als organisatie ook hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of donaties. Heb je kleding of spullen die je wilt doneren voor onze deelnemers? Stuur dan een mail naar klusenverhuisdienst@neos.nl met je gegevens en wat je wilt aanbieden. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op